Найкращі свекрухи за знаком Зодіаку

0
Найкращі свекрухи за знаком Зодіаку
від майбутньої свекрухи в сімейному житті залежить багато, адже вона може як поліпшити потенційні відносини, так і серйозно погіршити їх. Астролог.

Про це пише ТСН.

Телець
Тільці добродушні за своєю суттю, вони завжди готові прийти на допомогу, не лише давши цінну пораду, а й здійснюючи відповідні вчинки. До того ж, представники знаку психологічно стабільні та врівноважені, тому вони не вітають різких змін у житті своїх дорослих дітей – така свекруха завжди стоятиме на варті їхньої родини, запобігатиме скандалам і чинитиме опір невиправданому розлученню.

Рак
Раки, як найгосподарніший і господарський знак Зодіаку, найкращі свекрухи – особливо для молодої невістки, яка ще далеко не все знає та вміє. Вони можуть багато чого навчити: порадити легкий і смачний рецепт підказати, як швидко прибрати квартиру і створити в будинку затишок, але при цьому властива їм від природи тактовність не дозволить їм тицьнути дружину сина, що називається, носом у невимитий посуд чи курні кути.

Діва
Діви хороші тим, що, як правило, не втручаються у сімейні справи своїх синів. Вони надто захоплені власним життям, яке – у будь-якому віці – стоїть для них на першому місці, тому обставини чужої, включаючи їх власних – дорослих – дітей, перебувають на другому, а то й третьому місці. І якщо вони не нададуть у такому разі необхідної допомоги, то шкоди не завдадуть, а це вже чимало.
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
0

Коментарі:


  • Статус коментування: без коментарів
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні