Військовий експерт зробив прогноз масованих ударів рф по Україні

0
Військовий експерт зробив прогноз масованих ударів рф по Україні
Засновник БО "Реактивна пошта", військовий експерт Павло Нарожний прокоментував ситуацію навколо підготовки країною-агресором РФ нових повітряних ударів по Україні.

Про це пише Главред з посиланням на ефір Radio NV.

За останній час ворог міг накопичити значну кількість ударних дронів, які має намір використовувати під час майбутніх атак.

Водночас експерт нагадав про те, що серпень і вересень стали рекордними за кількістю дронів-камікадзе Shahed, які запустив ворог по Україні.

"Тобто, вони б'ють постійно. Вони, очевидно, накопичували ці всі Shahed. Накопичували їх до опалювального сезону. Тобто об'єкти інфраструктури для них мають найвищий пріоритет", - пояснив він.

При цьому співрозмовник нагадав про те, що країна-агресор продовжує нарощувати виробництво ударних дронів, які в майбутньому можуть бути використані для масованих ударів по Україні.

Нарожний упевнений у тому, що не варто очікувати того, що ворог зупиниться і припинить бити по Україні за допомогою ударних дронів.

"Вони б'ють абсолютно в усіх напрямках, і треба бути готовим до цього і далі... Нам потрібно готуватися відбивати всі атаки", - додав він.
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
-6

Коментарі:


  • Статус коментування: без коментарів
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні