Росіяни хочуть створити котел для ЗСУ: названо напрямок

0
Росіяни хочуть створити котел для ЗСУ: названо напрямок
На сході України ситуація залишається складною – окупанти наступають у всіх напрямках. Однією з цілей росіян є оточення угруповання ЗСУ на Курахівському напрямі.

Такою думкою поділився колишній командувач Сил оборони та Герой України генерал-лейтенант Сергій Наєв в інтерв’ю Еспресо.

Крім того, сили загарбників утворюють кліщі на Куп’янському напрямку.

За словами Наєва, збройні сили РФ проводять зараз наступальні дії на Куп’янському напрямку, "вони кліщами підходять до водної перешкоди". Крім того, він підтвердив там просування ЗС РФ.

"Також є їхні наміри оточити наше угруповання на Курахівському напрямку, з напрямку Гірника опуститися і закрити кільце оточення. Ну і відповідно, ситуація в районі Вугледару, де може бути їх наступальне просування, і він такою тактикою проводить такі дії", — сказав генерал -лейтенант.

Він також додав, що загрозливі дії окупантів спостерігаються на Курахівському, Вугледарському та Куп’янському напрямках.

"Очагово, не скрізь, застосовуються і невеликі танкові колони, і піхота, все це відбувається, ворог зараз має загрозу на Курахівському напрямку, на Вугледарському напрямку, є дії, що його загрожують на Куп’янському напрямку ", — констатував Наєв.

Герой України підкреслив, що щоб зупинити ворога, необхідно "бити ворога, зменшуючи його наступальний потенціал".
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
-6

Коментарі:


  • Статус коментування: без коментарів
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні