Внаслідок теракту в Тель-Авіві постраждала українка

0
Внаслідок теракту в Тель-Авіві постраждала українка
Внаслідок теракту 1 жовтня в ізраїльській столиці Тель-Авіві загинули семеро людей, ще 16 отримали поранення. Серед постраждалих є українка.

Про це повідомив в ефірі телемарафону у середу, 2 жовтня, посол України в Ізраїлі Євген Корнійчук, пише ZAXID.NET.

Ввечері 1 жовтня, перед масованою ракетною атакою Ірану по Ізраїлю двоє чоловіків відкрили вогонь по людях, які стояли на трамвайній зупинці в Тель-Авіві. Нападники були озброєні автоматом та ножем. Ізраїльські правоохоронці ліквідували терористів.

«На жаль, стало відомо, що серед жертв теракту в Яфо, який відбувся вчора перед атакою Ірану, виявилося сім загиблих, і 16 поранених. Серед поранених – одна громадянка, яка має подвійне громадянство, має український паспорт. Нам надала інформацію поліція сьогодні вранці», – повідомив посол.

За словами Євгена Корнійчука, постраждалу невдовзі відвідає консул. За попередньою інформацією, українці нічого не загрожує.

Нагадаємо, 1 жовтня Іран завдав по Ізраїлю ударів кількома сотнями балістичних ракет. Атаку Іран назвав «помстою» за нещодавню ліквідацію лідерів ліванського угруповання «Хезболла» та палестинського ХАМАС.
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
-5

Коментарі:


  • Статус коментування: без коментарів
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні