Вночі у росії масово оголосили повітряну тривогу та закрили аеропорти

0
Вночі у росії масово оголосили повітряну тривогу та закрили аеропорти
У Росії заявили про нову масовану атаку одразу кількох областей українськими дронами.

Про це пише УНІАН.

Влада традиційно відзвітувала про збиття БПЛА вночі та вранці 3 жовтня. Зокрема, в Міноборони РФ заявили, що російські засоби ППО "перехопили і знищили" 113 українських дронів у чотирьох областях: 73 БПЛА - над територією Бєлгородської, 25 - над Воронезькою, 14 - над Курською і один - над Брянською.

Російські пабліки повідомили, що станом на 07:55 в аеропорту Казані через загрозу атаки дронів запроваджено режим "Ковер": затримано рейси на виліт і на приліт.

Також зазначається, що до цього під атакою БПЛА були Борисоглібськ та інші міста Воронезької області. Лунали вибухи, спалахували пожежі.

Губернатор Бєлгородської області Гладков повідомив, що один із дронів долетів до міста Старий Оскол, є постраждала з різаною раною стопи.

"Унаслідок падіння осколків у трьох приватних домоволодіннях вибито вікна, посічено покрівлі, фасади та паркани. Пошкоджено легковий автомобіль", - написав він.

Про атаку дронами окремо повідомили губернатори Брянської та Курської областей.

У російських пабліках була інформація про проліт дронів у ще одній області РФ - Орловській.
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
5

Коментарі:


  • Статус коментування: без коментарів
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні