Якому знаку Зодіаку пощастить 4 жовтня

0
Якому знаку Зодіаку пощастить 4 жовтня
День, коли кількість необхідної для життя та роботи енергії є мінімальною, тому потрібно користуватися будь-якою можливістю заповнити її: спілкуватися з приємними людьми, долучатися до мистецтва, займатися своїм хобі. Також цього дня нікому не можна бажати зла навіть у думках: зрозуміло, такі дії – табу і будь-якого іншого часу, але сьогодні будь-яка відповідна дія, слово чи думка миттєво повернуться бумерангом.

Про це пише ТСН.

Козоріг
Козорогам, які сьогодні можуть стати жертвами поганого настрою, зірки наполегливо рекомендують «лікувати» його найулюбленішим ними способом – роботою. По-перше, завантаживши себе на всі сто відсотків, вони забудуть про фактори, які негативно впливають на їхнє світовідчуття, а по-друге, їм вдасться вирішити важливе професійне завдання, яке значно підвищить їхній авторитет в очах колег і – що особливо важливо! — керівництва.
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
0

Коментарі:


  • Статус коментування: без коментарів
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні