За відомого українського блогера, який втік за кордон, взялася поліція

0
За відомого українського блогера, який втік за кордон, взялася поліція
За скандально відомого українського блогера Олександра Волошина, який влітку цього року втік за кордон, взялася поліція. Правоохоронці наразі аналізують усі докази про незаконний перетин кордону інфлюенсером.

Про це повідомила українська журналістка та інтерв'юерка у коментарі проєкту "Ранок у великому місті".

Як відомо, саме Раміна зібрала докази про втечу Волошина з України.

У вересні вона випустила відео з розслідуванням виїзду блогера, в якому розповіла, що він перетнув кордон під виглядом водія мікроавтобуса транспортної компанії, тобто, нелегально. Пізніше журналістка передала усі докази правоохоронцям, і тепер вони опрацьовують всі матеріали.

"Я знаю, що я права. У мене є всі докази. Поліція працює з доказами, які я зібрала. Оскільки такий блогер як Олександр Волошин звик жартувати, пранкувати своїх друзів, а коли це стосується СБУ, поліції і нашої держави, то це може загрожувати йому міжнародним розшуком. Треба знати межі, де можна жартувати, а де ні, особливо, коли ти знаєш, що ти брешеш", – заявила Раміна.
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
5

Коментарі:


  • Статус коментування: постмодерація для зареєстрованих користувачів, премодерація для незареєстрованих
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні