На фронті загинули четверо військових з Волині

0
На фронті загинули четверо військових з Волині
У бою з окупантами загинув військовий з Литовежської громади Олег Ющук.

Про це повідомили на фейсбук-сторінці громади.

«2 жовтня 2024 року в районі населеного пункту Торецьк, Донецької області загинув наш земляк житель села Заболотці Олег Ющук, 1981 року народження. Висловлюємо щирі співчуття дружині, дітям, рідним та близьким.Вічна памʼять нашому Герою», - йдеться у дописі.

Інформацію щодо прибуття тіла та чину поховання повідомлять згодом.



На війні з російськими окупантами загинув ще один захисник з Волині Андрій Ольшевський.

Про це повідомили у Боратинській громаді.

Андрій Вікторович Ольшевський героїчно загинув 2 жовтня 2024 року під час захисту Батьківщини поблизу населеного пункту Миколаївка Покровського району Донецької області.

«Доземно вклоняємось перед подвигом полеглого воїна та висловлюємо глибокі співчуття його родині, близьким та побратимам», - висловлюють співчуття у громаді.

Інформацію щодо поховання буде повідомлено додатково.



Знову сумна звістка надійшла з фронту. Війна забрала життя двох захисників-Героїв з Луцька Максима Жидкова та Романа Радом'яка.

Про це повідомив міський голова Ігор Поліщук.

Лучанин Жидков Максим Михайлович, 04.06.1979 року народження був призваний на військову службу до складу військової частини на посаду водія 1 групи спеціального призначення 2 роти спеціального призначення.

Старший солдат Жидков Максим Михайлович загинув 1 жовтня 2024 року під час виконання бойового завдання щодо захисту територіальної цілісності та незалежності України в районі населеного пункту Лобкове Запорізької області.

Лучанин Радом’як Роман Михайлович, 31.12.1990 року народження був призваний на військову службу до складу військової частини на посаду кулеметника кулеметного взводу 2 стрілецької роти 1 стрілецького батальйону.

Солдат Радом’як Роман Михайлович загинув 1 жовтня 2024 року під час виконання бойового завдання щодо захисту територіальної цілісності та незалежності України в районі населеного пункту Торецьк Донецької області.
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
-14

Коментарі:


  • Статус коментування: постмодерація для зареєстрованих користувачів, премодерація для незареєстрованих
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні