Оновлення програмного забезпечення заблокувало смартфони популярного бренду

0
Оновлення програмного забезпечення заблокувало смартфони популярного бренду
Оновлення від Samsung для старіших пристроїв Galaxy, включаючи Galaxy S10 і Note 10, блокує пристрої, тому для вирішення проблеми потрібно скинути заводські налаштування.

Про це інформує 9to5google.

За останні кілька років компанія Samsung стала набагато кращою щодо довгострокової підтримки пристроїв, пропонуючи оновлення ОС і оновлення безпеки довше, ніж будь-коли. Але для деяких це стало проблемою, оскільки оновлення, яке зараз випускається для пристроїв серії Galaxy S10 і Note 10, схоже, ламає пристрої.

Користувачі в соціальних мережах за останні кількка днів виявили, що після встановлення останнього доступного оновлення їхні серії Galaxy S10 (S10, S10+, S10e, S10 Lite, S10 5G) і Galaxy Note Пристрої серії 10 (Note 10, Note 10+, Note 10 5G) більше не працюють. Galaxy M51 і Galaxy A90 також мають проблеми.

Уражені пристрої застрягли в циклі завантаження, не дозволяючи смартфону повністю увімкнутися. Здається, проблема пов’язана не з повним оновленням системи, а з помилковим оновленням Samsung SmartThings Framework.

Скидання телефону означатиме, що ви втратили свої дані, але на цьому етапі він має знову працювати.



Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
0

Коментарі:


  • Статус коментування: постмодерація для зареєстрованих користувачів, премодерація для незареєстрованих
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні