Захід України накриють сильні дощі: прогноз погоди

0
0
Захід України накриють сильні дощі: прогноз погоди
Цими вихідними, 5-6 жовтня, циклон із південного заходу принесе дощі в деякі регіони України. Зокрема, сильні опади очікуються на заході та в деяких центральних областях. Суха погода збережеться лише на сході та південному сході.

Про це повідомляють Контракти.UA.

У суботу, 5 жовтня, помірні дощі ймовірні на заході, а також у Київській, Чернігівській, Сумській та Черкаській областях. Температура на заході вдень підніметься до +18 градусів, а вночі опуститься до +11…+13 градусів. На сході та півдні температура вдень сягатиме +27 градусів.

У неділю, 6 жовтня, короткочасні дощі можливі майже по всій Україні, за винятком сходу. У центральних та західних областях можливі грози та сильні дощі. Температура на сході та півдні залишиться високою — до +27 градусів, на заході очікується від +12 до +17 градусів.

В Україні триває активне протистояння між осінньою та літньою погодою. За словами синоптикині Українського гідрометцентру Наталії Птухи, ця "битва" ще далека від завершення. Вона пояснила, що країна опинилася в епіцентрі "битви" між прохолодними повітряними масами з заходу та теплими, які надходять з південного сходу.

Раніше керівниця відділу агрометеорології Укргідрометцентру Тетяна Адаменко розповіла, що цьогорічний жовтень очікується дещо теплішим від норми. Хвилі похолодання ймовірні у середині першої та на початку третьої декади місяця.
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
0

Коментарі:


  • Статус коментування: постмодерація для зареєстрованих користувачів, премодерація для незареєстрованих
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні