На Волині посилять контроль за рішеннями ВЛК, - Погуляйко

0
На Волині посилять контроль за рішеннями ВЛК, - Погуляйко
У зв'язку із нещодавнім викриттям корупційної схеми на Хмельниччині очільник Волинської ОВА Юрій Погуляйко зібрав термінову нараду.

Про це він повідомив на своїй сторінці у фейсбуці.

«Провів термінову нараду із керівниками правоохоронних органів, ТЦК та СП, головними лікарями медзакладів, керівниками медико-соціальних експертних комісій Волині, начальниками РВА та начальником обласного управління охорони здоров’я. Корупційний випадок з МСЕК в одній з областей сколихнув всю країну. Цинізм та зухвалість ситуації просто вражає», – йдеться у повідомленні.

Очільник ОВА заявив, що від сьогодні на Волині буде посилено роботу над зменшенням корупції, особливо в установах, які безпосередньо впливають на мобілізацію.

«До слова, в області діє 10 медико-соціальних експертних комісій (обласна, Луцька міська, 4 міжрайонних, 3 міжрайонних однопрофільних спеціалізованих та 1 міжрайонна двопрофільна)», – додав Юрій Погуляйко.

Тож, голова адміністрації доручив правоохоронцям негайно розпочати роботу з перевірки рішень медико-соціальної експертиз і військово-лікарських комісій.

У повідомленні зазначено, що у разі виявлення фактів необгрунтованого ухвалення таких рішень ініціюватиметься їх перегляд.

«Також невідкладно розпочинається робота з викриття корупційних правопорушень у сфері службової діяльності системи МСЕК та військово-лікарської експертизи. Управлінню охорони здоров’я облдержадміністрації – посилити моніторинг рішень МСЕК та ВЛК», – зазначається у дописі.

Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
-1

Коментарі:


  • Статус коментування: без коментарів
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні