У полях під українським містом розбився 28-річний парашутист

0
У полях під українським містом розбився 28-річний парашутист
Нещасний випадок стався ввечері 6 жовтня в полях біля села Надеждівка Криворізького району. Екстремали проводили польоти з парапланом. Вони прив’язували один одного до авто, і розганяючись, піднімались в небо.

Про це повідомляє Свої Кривий Ріг з місця події.

Під час польоту одного з чоловіків обірвалася мотузка. 28-річний парашутист заплутався та впав з висоти 15-ти метрів. Він загинув.

«Ми сьогодні цілий день запускали один одного, все було добре, всі мали фан. На останнє Іван вирішив теж політати, але щось пішло не так – обірвалась мотузка. Коли вона обірвалась, він впав всередину крила у повітрі і з тим крилом впав на землю з висоти десь 15-ти метрів. І так людина загинула. Все», - розповів один з учасників.

Товариш загиблого також додав, що вони розважалися так три місяці. Але цього разу зламалося обладнання і стався нещасний випадок.

«Ми так три місяці цим займатись, вже добре у нас виходило, контролювали все. А тут просто зламалось обладнання і стався нещасний випадок», – ділиться товариш.

На місці працювала поліція.

Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
-5

Коментарі:


  • Статус коментування: без коментарів
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні