Ціни на м'ясо в Україні знову зросли: що стало причиною

0
Ціни на м'ясо в Україні знову зросли: що стало причиною
Упродовж уього вересня спостерігалося поступове підвищення цін на м'ясо в закупівлі та на полицях супермаркетів.

Про це повідомляє Agroter.

"Хоча роздрібні ціни на свинину протягом місяця змінювали напрямок руху, середня ціна кілограма за аналізований період також продемонструвала приріст на 1,9% порівняно з серпнем — до 203,5 грн/кг. Разом із тим, це на 2,1% доступніше ніж у вересні минулого року", — коментують аналітики.

"На відміну від попередніх періодів, у вересні найпомітніше здороження торкнулося стегнової частини, що подорожчала на 4,6% чи майже на 7,5 грн/кг порівняно із серпнем. Приріст цін на свинячу вирізку не перевищив середньої позначки, проте через вищу ціну цього напівфабрикату був помітнішим для гаманця українських споживачів (+4,8 грн/кг). Натомість здороження решти свинячих відрубів обмежилося 3-4 грн/кг", — йдеться в повідомленні галузевого об’єднання.
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
-5

Коментарі:


  • Статус коментування: постмодерація для зареєстрованих користувачів, премодерація для незареєстрованих
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні