У Львові тимчасово заборонили відвідувати міські парки: що сталося

0
У Львові тимчасово заборонили відвідувати міські парки: що сталося
У Львові проведуть осінню акарицидну обробку парків. Однак розпочнуть її не з 7 жовтня, як анонсували раніше, а з 8 жовтня. Вона триватиме впродовж тижня. Мешканців закликають не відвідувати парки і не вигулювати там домашніх улюбленців у цей період.

Про це повідомили у Львівській міській раді.

Акарицидну обробку проводять, щоб перешкодити розмноженню кліщів у парках, лісопарках та зелених зонах Львівської міської територіальної громади. Цьогоріч обробка проводиться в два етапи: перший був у травні, а другий розпочинають у жовтні. Оброблятимуть зелені зони у межах громади інсектоакарицидним засобом «Ципертрин». Обробці підлягатимуть ділянки біля дитячих майданчиків, доріжок, майданчиків для відпочинку тощо.

Графік акарицидної обробки парків та зелених зон 8 жовтня:
- парк-пам’ятка садово-паркового мистецтва загальнодержавного значення «Стрийський парк»;
- пам’ятка садово-паркового мистецтва місцевого значення – Львівський центральний парк культури і відпочинку ім. Б. Хмельницького;
- парк «Архангела Михаїла» на вул. Стрийській;
- парк «Піскові озера»;
- парк «Горіховий Гай»;
- парк «Бондарівка»;
- парк Святого Івана Павла ІІ Папи Римського.

Про обробку інших парків повідомлятимуть додатково за день до проведення процедури. Адже у разі несприятливих погодних умов графік обробки можуть коригувати.
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
0

Коментарі:


  • Статус коментування: без коментарів
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні