На заході Ураїни 18-річна дівчина вбила знайомого

0
На заході Ураїни 18-річна дівчина вбила знайомого
У ніч з суботи на неділю, 6 жовтня, 27-річного мешканця Прикарпаття вбили у квартирі, яку він винаймав на вул. Виговського у Львові. За підозрою у вбивстві поліція затримала 18-річну львів’янку, подругу вбитого.

Про це повідомили у поліції Львівщини, пише ZAXID.NET.

Вбиство сталося у ніч на 6 жовтня у квартирі одного з будинків на вул. Виговського у Львові, де потерпілий, 27-річний мешканець Івано-Франківської області, винаймав кімнату. Того вечора в гості до нього прийшла знайома 18-річна львів’янка. Під час розпивання спиртного між дівчиною та чоловіком виник конфлікт, під час якого зловмисниця кілька десятків разів вдарила потерпілого кухонним ножем в різні частини тіла. У поліції уточнили ZAXID.NET, що нападниця завдала чоловікові майже 40 ударів ножем.

Від отриманих травм той помер, а підозрювана втекла з місця події. При цьому вона намагалась приховати речові докази, зокрема, заховала знаряддя вбивства.

Після вчинення вбивства дівчина переховувалась у Стрию, де її і затримали.

Львів’янці повідомили про підозру в умисному вбивстві (ч.1 ст.115 ККУ). Винуватиці загрожує позбавлення волі на строк від семи до 15 років. Невдовзі суд обере їй запобіжний захід.
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
-6

Коментарі:


  • Статус коментування: без коментарів
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні