У тимчасово окупованому Криму евакуювали сім'ю офіцера ВМС України

0
У тимчасово окупованому Криму евакуювали сім'ю офіцера ВМС України
З тимчасово окупованого Криму загін спеціальної розвідки військово-морських сил «Янголи» евакуював родину офіцера ВМС.

Про це повідомляє пресслужба Військово-морських сил ЗСУ.

"Загін спеціальної розвідки "Янголи" на виконання завдання командувача ВМС ЗС України Олексія Неїжпапи провів складну операцію та евакуював з тимчасово окупованого Криму родину офіцера Військово-морських сил", - йдеться у повідомленні.

Сім'я офіцера ВМС України покинула тимчасово окупований Крим через переслідування з боку ФСБ. 18 вересня окупанти затримали всю родину з чотирьох осіб — батьків офіцера, сестру та неповнолітню племінницю. Протягом трьох днів їх незаконно утримували, психологічно тиснули та погрожували тортурами, намагаючись змусити офіцера співпрацювати.

20 вересня сім'ю офіцера ВМС України тимчасово відпустили, вимагаючи, щоб протягом п'яти днів він вийшов на зв'язок із співробітниками ФСБ, інакше родині загрожувало багаторічне ув'язнення. Офіцер доповів про ситуацію командувачу ВМС України, після чого було вирішено залучити до планування та проведення спецоперації загін спеціальної розвідки ВМС "Янголи", відомий численними успішними евакуаціями.

"Операція була спланована у режимі цілковитої таємності у стислі терміни та успішно реалізована. Сім'ю евакуювали фактично з-під носа у окупантів", - розповіли в ВМС.

У пресслужбі повідомили, що загін спеціальної розвідки ВМС "Янголи" вже евакуював 73 особи, серед яких як цивільні, так і військовослужбовці.

Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
5

Коментарі:


  • Статус коментування: без коментарів
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні