Росія готується до масованого удару по Україні: коли це може статися

0
Росія готується до масованого удару по Україні: коли це може статися
Російські загарбники планують новий масований ракетний удар по Україні. Така атака може стати не меншою за ту, яка була 26 серпня.

Про це заявив військовий експерт Олексій Гетьман в ефірі Громадського радіо.

"Ці їхні постійні нальоти "шахедів" та невелика кількість ракет - це підготовка до масованого ракетного удару. Це спроба перевірити нашу протиповітряну оборону та виснажити її. Ракетний удар вони планують провести незабаром. Тому, не варто нехтувати повітряними тривогами", - підкреслив він.

За словами експерта, в ГУР МО також попереджали про новий масований ракетний удар по Україні, тому громадянам слід чекати на таку атаку, яка була 26,27 серпня, адже армія РФ накопичила до півтори сотні ракет різних видів.

"Ми побачимо сотні російських ракет у небі", - попередив Гетьман.

Він зауважив, що українці мають бути уважними в найближчі декілька днів та підготуватися до атаки РФ. Своєю чергою він радить не панікувати та довіряти силам ППО.

"Сили ППО теж готові до цього удару. По ракетах працюватимуть наші F-16 та інші засоби", - запевнив експерт.

Наразі невідомо, коли саме відбудеться ракетний удар, проте експерт вважає, що це, швидше за все, станеться до 12 жовтня, адже в той час пройде засідання у форматі "Рамштайн".
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
-8

Коментарі:


  • Статус коментування: без коментарів
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні