Відомий український співак після виїзду за кордон вийшов на зв'язок

0
Відомий український співак після виїзду за кордон вийшов на зв'язок
Відомий український репер та продюсер Потап, він же Олексій Потапенко, вийшов на зв'язок у своїх соцмережах. Артист розсекретив країну, в якій зараз перебуває.

Про це пише УНІАН.

Виконавець на своїй сторінці в Instagram опублікував нову світлину. На камеру він позував на тлі краєвидів африканської країни. Репер не став приховувати, де перебуває та залишив позначку свого місцеперебування.

На фото було вказано, що Потап прилетів до Об'єднаних Арабських Еміратів, а саме в Дубай. Олексій у підписі до кадру натякнув, що в ОАЕ прибув задля роботи, а також додав, що Дубай став для нього містом, яке мотивує та надихає.

"Знову і знову повертаємось до Дубайського офісу! Спостерігати за тим, як це мегамісто зростає разом з міжнародним бізнесом, насолоджуватися та заряджатися енергією з бізнесменами з усього світу", – написав співак.

Зазначимо, що виконавець виїхав з України у перші місяці великої війни. Втікач не приїжджає на батьківщину та, схоже, не планує повертатися. Він будує свою кар'єру за кордоном і лише деколи згадує про війну, публікуючи новини про обстріли в мережі. До ОАЕ артист тривалий час жив та працював в Іспанії, Мексиці, Болгарії та Польщі.

Репер не соромиться демонструвати своє закордонне життя, поки в Україні триває війна і окупанти щодня обстрілюють міста. При цьому він жодного разу не відповів, як вихав з країни та чому пішов на такий вчинок.

Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
-5

Коментарі:


  • Статус коментування: без коментарів
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні