На заході України водійка авто наїхала на дитину і втекла: її шукають

0
На заході України водійка авто наїхала на дитину і втекла: її шукають
У понеділок, 7 жовтня, у Хотині Чернівецької області трапилась автопригода. Тут авто наїхало на семирічну дитину, водійка втекла з місця аварій, зараз її розшукують.

Про це повідомили у поліції Чернівецької області.

"У результаті ДТП 7-річна місцева жителька отримала численні тілесні ушкодження. Кермувальниця автомобіля Renault Megane втекла з місця ДТП, не надавши допомоги потерпілій, не повідомивши про це відповідні служби. Після наїзду на дитину водійка легковика зіткнулася з огорожею, покинула транспортний засіб та наразі переховується від правоохоронців. На розшук жінки орієнтовано всі наряди поліції області", – йдеться у повідомленні.

Попередньо правоохоронці встановили, що авто наїхало на 7-річну жительку Хотина та поїхало у невідомому напрямку. У результаті аварії дівчинка отримала численні травми – медики шпиталізували потерпілу до районної лікарні.
Правоохоронцям вдалось зʼясувати місце знаходження автомобіля Renault Megane, на якому були пошкодження, характерні для ДТП. Власниця транспортного засобу – 57-річна жителька м. Хотин. Автомобіль вилучено та поміщено на арештмайданчик.

Наразі поліцейські встановлюють місцезнаходження правопорушниці.

"Правоохоронці звертаються до громадян, які були свідками цієї автопригоди чи володіють інформацією, яка може допомогти розшукати втікачку, з проханням терміново звернутися до найближчого підрозділу поліції чи на спецлінію "102", – наголошують у поліції.

Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
-5

Коментарі:


  • Статус коментування: без коментарів
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні