Як швидко схуднути і зміцнити тіло за 10 хвилин

0
Як швидко схуднути і зміцнити тіло за 10 хвилин
Ознайомтесь із програмою тренувань від Eat This, Not That, що допоможе прискорити метаболізм та легше спалювати зайвий жир. Виконуйте по 10 повторень для кожної з цих вправ, роблячи принаймні один раунд, поступово збільшуючи навантаження.

Про це повідомляє OBOZ.UA

Короткі тренування по 10 хвилин тричі на тиждень можуть бути ефективними, якщо поєднуються зі здоровою дієтою, достатнім сном та відмовою від алкоголю.

Присідання
Виконуйте присідання, тримаючи ноги на ширині плечей, спину рівною, а груди піднятими. Відводьте стегна назад та опускайтеся, поки стегна не стануть паралельними до землі, а потім підніміться. Для кращого результату можна використовувати гирі, щоб додати опір та посилити навантаження на м’язи.

Підтягування
Підтягування допомагають розвивати м’язи попереку, біцепси та верхньої частини спини, створюючи V-подібну форму. Для цього, візьміться за перекладину верхнім хватом та повністю повисніть на неї. Підтягніться до рівня грудей, а потім повільно опустіться, повторюючи вправу потрібну кількість разів.

Випади
Випади ефективно зміцнюють сідниці, квадрицепси та підколінні сухожилля. Почніть з кроку вперед, опустіться, поки стегно не стане паралельно підлозі, а коліно не зависне над нею. Для кращих результатів використовуйте додаткову вагу, щоб додати навантаження на м’язи.

Велосипедні скручування
Щоб зміцнити м'язи живота, використовуйте вправи, що одночасно залучають кілька м'язів, наприклад, велосипедні скручування. Для цього ляжте на спину, зігніть коліна, тримайте руки за голову та підніміть плечі й тулуб, одночасно підводячи лікоть до протилежного коліна. Чергуйте сторони, витягаючи одну ногу, ніби крутячи педалі.
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
0

Коментарі:


  • Статус коментування: постмодерація для зареєстрованих користувачів, премодерація для незареєстрованих
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні