На Волині п’яна водійка намагалася підкупитися від поліції за 8 тисяч гривень

0
На Волині п’яна водійка намагалася підкупитися від поліції за 8 тисяч гривень
Подія трапилась 8 жовтня, близько 1 години ночі, в Рожищах. Наряд поліції зупинив за порушення правил дорожнього руху і їзду в комендантську годину 19-річну водійку.

Про це повідомляє Головне управління Національної поліції у Волинській області.

Дівчина мала ознаки алкогольного сп’яніння, що підтвердила перевірка на драгері на місці, тож на жінку почали оформляти адміністративні матеріали за порушення.

Аби уникнути відповідальності, місцева жителька запропонувала поліцейським неправомірну вигоду – 8 тисяч гривень. Її неодноразово попереджали про кримінальну відповідальність за таке, однак це не подіяло. Тож на місце викликали слідчо-оперативну групу.

За цим фактом відкрито кримінальне провадження за ч. 1 ст. 369 Кримінального Кодексу. Також поліцейські оформили на порушницю адміністративні матеріали.
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
-5

Коментарі:


  • Статус коментування: без коментарів
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні