Відомий український співак розповів, хто його розчарував за час війни

0
Відомий український співак розповів, хто його розчарував за час війни
Український співак та фронтмен гурту "Антитіла" Тарас Тополя висловився про українських зірок, які після 2014 року, коли Росія напала на Донбас та анексувала Крим, продовжували виступати в РФ. Музикант відповів, чи серед його знайомих знаменитостей ті, в кому він розчарувався.

Про це він сказав в інтерв'ю для OBOZ.UA.

Тополя зазначає, що багато українських артистів повністю відмовилися від гастролей в РФ саме з початком повномасштабного вторгнення. Водночас для нього та усього складу гурту "Антитіла" війна розпочалася ще 10 років тому. Утім, попри це, співак наголошує, що нікого не засуджує та не збирається давати оцінку їхнім діям. На його думку, оцінювати такі вчинки повинен народ.

"Для мене і музикантів гурту "Антитіла" війна розпочалася не в 2022 році, а в 2014-му. І от 2014-го всі ті друзі, які мали зробити дурниці якісь, не зробили їх у 2014-му, в 2015-му. Тому що "водорозділ" для нас почався ще тоді. Ну і ще раз нагадаю, що війна почалася в 2014-му, а величезна кількість кумирів українців продовжувала гастролювати в Росії, їздити на корпоративи. Знову ж таки, я нікого не засуджую. Це їхнє право. Законом було не заборонено. Дуже сподіваюся, що народ дасть оцінку кожному", – сказав виконавець.

Тарас зізнається, що серед його знайомих були ті, хто підтримав Росію та навіть переїхали жити до країни-агресорки. Він не очікував такого від друзів, але каже, що за 10 років війни в Україні ні в кому не розчарувався, бо ніколи "не зачаровувався ніким".

"Були певні знайомі та друзі, від яких не очікувалося, що, наприклад, вони переїдуть жити в Росію, в Москву, чи продовжуватимуть їздити з концертами туди. Від певних артистів не очікував, подумати навіть не міг, вважав, що це неможливо. Виявляється – можливо. Ні в кому не розчаровувався, бо я не зачаровувався. Я знаю глибоко український шоубізнес. Стільки детальних нюансів, що я далекий від розчарування будь-ким. Іноді просто спостерігаю з посмішкою за тим, як падає полуда з очей у прихильників того чи іншого артиста, чи коміка. Це їхня драма, не моя драма", – додав Тополя.
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
0

Коментарі:


  • Статус коментування: без коментарів
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні