День потужної космічної енергії: гороскоп для всхі знаків Зодіаку на 9 жовтня

0
День потужної космічної енергії: гороскоп для всхі знаків Зодіаку на 9 жовтня
Будь-які фізичні дії мають бути під контролем розуму, інакше можна наламати серйозних "дров".

Про це пише ТСН.

Овен
Вірити сьогодні на слово не варто нікому, навіть якщо йдеться про близьких людей – друзів чи родичів: навряд чи вони обманюватимуть вас навмисне, найімовірніше, самі були введені кимось в оману.

Телець
Незважаючи на початок тижня, для вас є сенс зайнятися побутовими клопотами: прибирання – як поточне, так і генеральне – дозволить вам очистити житло від негативної енергетики, що позитивно позначиться на житті загалом.

Близнята
Можна братися до реалізації професійних проєктів, які з різних причин довго відкладалися на потім: складуться максимально сприятливі обставини для їхнього втілення у життя.

Рак
Складаючи робочий план на найближче майбутнє, намагайтеся врахувати і вписати до нього якнайбільше деталей і нюансів, так вам буде набагато легше і простіше втілити його в життя.

Лев
Представники вашого знака зазвичай вважають ризик благородною справою, але сьогодні керуватися цим висловлюванням не варто: надто велика ймовірність програти, а не виграти.

Діва
Не варто нав'язувати людям навколо свою думку, навіть якщо об'єктивно ви цілком маєте рацію: залиште їм право на власну необачність – нехай вони самі зрозуміють і визнають, що помилялися.

Терези
Можна – і навіть потрібно – робити великі придбання, які ви давно планували: по-перше, вам вдасться отримати їх із гарною знижкою, а по-друге, якість купленого радуватиме вас доволі довго.

Скорпіон
Не варто давати поради своєму оточенню, навіть якщо вас про них попросять: велика ймовірність того, що в разі помилки людина захоче звалити провину за неї на вас, запевняючи, що саме ви спрямували її не в той бік.

Стрілець
Роботу над новими проєктами сьогодні краще не розпочинати – успішною вона однаково не буде, тож краще присвятити день підготовці до неї: складанню плану та визначенню необхідних сил і засобів.

Козоріг
Незважаючи на початок робочого тижня, необхідно знайти час для спілкування з родиною – насамперед літніми родичами й маленькими дітьми: розмови з ними піднімуть вам настрій і встановлять мир у душі.

Водолій
Не можна легковажно ставитися до знаків, які сьогодні надсилатимуть вам вищі сили – вони допоможуть вам уникнути серйозної помилки як у професійній сфері, так і в особистому житті.

Риби
День сприятливий для повернення старих боргів: якщо не зможете повернути все, віддайте хоча б частину, тоді грошовий потік, який іде до вас, не перерветься – в іншому разі найближчим часом він може й "пересохнути".
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
0

Коментарі:


  • Статус коментування: без коментарів
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні