Астролог розповів, які знаки Зодіаку можуть вбити за зраду

0
Астролог розповів, які знаки Зодіаку можуть вбити за зраду
Кожен реагує на нього по-своєму: хтось, дізнавшись про неї, божеволіє і розлучається з коханою людиною, хтось – розуміє, пробачає і забуває про те, що трапилося, але є й ті, хто здатен на радикальні заходи.

Про це пише ТСН.

Телець
Тельці, як правило, демонструють відкладену реакцію на зраду близької людини, пробачаючи як перший, так і наступні подібні інциденти. Але якщо їхня кількість перейде в якість, невірному чоловікові – чи дружині – варто серйозно побоюватися за своє життя: у гніві представники знака страшні – можуть і прибити зопалу.

Діва
Діви вважають зради серйозним ударом по своєму самолюбству, тому ніколи їх не вибачають. Щоправда, найчастіше вони не завжди реагують одразу — похапцем, воліючи все як слід продумати і тільки потім завдати «удару відплати». Звичайно, вбивати невірного партнера в буквальному значенні слова вони не стануть, але зруйнувати репутацію можуть цілком.

Стрілець
Стрільці часто зраджують своїх половинок самі, але своєму партнеру нічого подібного не дозволять. Дізнавшись про такий інцидент, вони можуть влаштувати цілу виставу з істерикою, биттям посуду, непритомністю і навіть симуляцією божевілля. Домігшись, за допомогою таких прийомів, зізнання в невірності, вони покинуть тепер уже колишню другу половинку.
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
0

Коментарі:


  • Статус коментування: без коментарів
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні