Усі чоловіки та жінки з 18 років мають стати військовозобов'язаними: заява військового

0
Усі чоловіки та жінки з 18 років мають стати військовозобов'язаними: заява військового
Командир батальйону ударних БПЛА "Ахіллес" 92 окремої штурмової бригади імені кошового отамана Івана Сірка Юрій Федоренко зробив гучну заяву про мобілізацію. Він вважає, що усі повнолітні українці мають стати військовозобов'язаними.

Таку думку український військовий висловив в інтерв'ю Укрінформ.

Він розповів, що в одному із інтерв'ю він висловився про це та отримав багато хейту, але свою думку не змінив.

"Чому я кажу про те, що всі мають бути військовозобов’язаними? Тому що це найменше, що може дати держава, підготовити свою націю, підготовити своє населення до можливої фізичної і силової протидії проти них. Якщо б ми це рішення ухвалили у 2014 році, закон про територіальну оборону, якщо б ми ухвалили рішення, що всі мають бути військовозобов’язаними, і підготували людей, щоб всі пройшли загальновійськовий вишкіл, отримали спеціалізовану підготовку, то під час повномасштабної війни, можливо, ворог би і не пішов би на таке, на повну війну, на повномасштабну. А якщо пішов би, то втрати на початку війни у нас були би набагато менші, за більшого результату зупинення ворога на полі бою", - пояснив військовий.

На його думку, і чоловіки, і жінки з 18 років мають стати військовозобов'язаними. Що стосується участі безпосередньо у бойових діях, то із 23 років.
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
0

Коментарі:


  • Статус коментування: без коментарів
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні