Лучанам, чиє майно постраждало через атаки рф, виплатять компенсації

0
Лучанам, чиє майно постраждало через атаки рф, виплатять компенсації
Виконавчий комітет Луцької міської ради у середу, 9 жовтня, ухвалив рішення про надання матеріальної допомоги мешканцям міста, чиє майно постраждало внаслідок збройної агресії російської федерації.

Про це повідомляє VSN

Кому надаватимуть допомогу
Матеріальна допомога буде надаватися фізичним особам, чиє житло або інше нерухоме майно зазнало пошкоджень або руйнувань внаслідок обстрілів чи інших бойових дій. Розмір допомоги залежить від ступеня пошкоджень та фінансових можливостей постраждалих.

Про які суми мова
Мінімальна сума допомоги складає 813,52 гривні, тоді як максимальна сягає 60 519,96 гривень. Усього в списку 30 родин. Ці суми були визначені на основі оцінки збитків та врахування конкретної ситуації кожної постраждалої особи. Рішення про конкретні виплати ухвалювалося індивідуально для кожного звернення.

Заявки на отримання допомоги можуть подавати всі постраждалі, після чого спеціальна комісія здійснить оцінку пошкоджень та визначить розмір необхідної компенсації. Основною метою цього рішення є полегшення фінансового тягаря для людей, що постраждали від військових дій, та допомога в якнайшвидшому відновленні житла.
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
0

Коментарі:


  • Статус коментування: без коментарів
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні