Чому росіяни виводили в Чорне море одразу всі свої ракетоносії

0
Чому росіяни виводили в Чорне море одразу всі свої ракетоносії
Окупанти вже завели майже всі бойові одиниці до пункту базування, але на чергуванні залишаються два підводні човни.

Про це повідомляє УНІАН

Після тривалої перерви в акваторії Чорного моря кілька днів перебували сім ракетоносіїв Чорноморського флоту РФ – речник ВМС ЗСУ Дмитро Плетенчук припустив, що ворог розосереджує цінні бойові одиниці, бо побоюється удару по пункту базування у Новоросійську (РФ).

Вони між двох проблем, на їх погляд, обирають меншу. Тому що з великою долею вірогідності це були заходи з розосередження корабельного складу з метою вивести його з-під удару. Тобто, ймовірніше за все, ворог очікує можливої атаки на пункт базування. Та у зв'язку з цим він вимушений виходити в море, де на нього чекають українські "подарунки".

На думку речника, перебування цих човнів в акваторії може бути пов’язаним з ротацією або виконанням завдання з охорони пункту базування. Водночас, він додав, що небезпека застосування ворогом "Калібрів" залишається.

"Проте, окупанти вже довгий час не використовують ракетоносії окремо, а лише під час комбінованих ракетних атак", - пояснив речник.
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
0

Коментарі:


  • Статус коментування: без коментарів
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні