Чоловік відомої української співачки лікується у психіатричній клініці

0
Чоловік відомої української співачки лікується у психіатричній клініці
Українська співачка Анна Опанасюк, учасниця дуету ANNA MARIA, розповіла про те, де зараз перебуває її чоловік, військовий Ігор Сагайдак.

Про це пише УНІАН.

Зараз, за словами Опанасюк, він проходить лікування в психіатричній лікарні, але планує повернутися до бойових дій після реабілітації.

За її словами, психічний стан її чоловіка серйозно постраждав через трагічні події, свідком яких він став на передовій. Після загибелі кількох товаришів по службі Ігор усвідомив, що потребує психологічної підтримки.

Крім того, виконавиця повідомила, що стан її чоловіка вкрай важкий. Зокрема, через отриману на фронті травму йому довелося перенести операцію на біцепсі.

"Він був у Бахмуті, Часовому Яру. Зараз проходить реабілітацію в Києві. У нього була складна операція на перешив біцепса, а тепер він лікується в психіатричній лікарні. Бо наслідки від втрати кількох побратимів дуже сильно вплинули на його психіку і на його товаришів, які залишилися живими. Він розуміє, що потребує підтримки та лікування. Ігор хоче повернутися на фронт після реабілітації", - розповіла Анна.
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
0

Коментарі:


  • Статус коментування: без коментарів
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні