У Рівному викрили масштабну схему ухилення від мобілізації через МСЕК

0
У Рівному викрили масштабну схему ухилення від мобілізації через МСЕК
Правоохоронці викрили у Рівному масштабну схему ухилення від мобілізації через МСЕК, яку організували керівниця агентства нерухомості та медпрацівники.

Про це повідомляє ">Офіс Генерального прокурора в телеграм каналі.

За даними слідства, масштабну незаконну схему організувала керівниця місцевого агентства нерухомості разом із двома співробітницями, які залучили до діяльності 26 медпрацівників. Серед них були посадовці медико-соціальних експертних комісій обласного центру.

За грошову винагороду, учасники схеми підробляли для військовозобов’язаних чоловіків документи, в яких йшлося про наявність серйозних захворювань серця чи нервової системи. Вартість таких "послуг" коливалася від 15 до 20 тисяч доларів за одного клієнта.

Під час отримання 16 700 доларів від чергового "клієнта" правоохоронці затримали трьох організаторів схеми. У ході майже 50 обшуків у підозрюваних та медпрацівників Рівного вилучили медичну документацію та грошові кошти на суму 14,5 млн грн у різних валютах.
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
5

Коментарі:


  • Статус коментування: без коментарів
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні