День, коли нас можуть атакувати страхи: гороскоп для всіх знаків Зодіаку на 10 жовтня

0
День, коли нас можуть атакувати страхи: гороскоп для всіх знаків Зодіаку на 10 жовтня
День, коли нас можуть атакувати страхи, тривоги та побоювання, роблячи наше життя напруженим, а нас самих – дратівливими та навіть агресивними.

Про це пише ТСН.

Овен
Нездужання, які ви можете відчути, найімовірніше, пов'язані з зашлакованістю організму, тому необхідно зайнятися його очищенням – детокс-меню та SPA-процедури дадуть гарний результат.

Телець
З'ясовуючи стосунки з близькою людиною, не варто заходити надто далеко – треба залишити шляхи для відступу і, як наслідок, примирення, інакше ризикуєте довести конфлікт до критичної точки.

Близнята
Дратівливість, яку ви сьогодні можете відчути від самого ранку, м'яко кажучи, не найкраще позначиться на взаєминах із близькими людьми – особливо дітьми підліткового віку.

Рак
День, коли чим би ви не займалися, не варто виділятися на загальному тлі: велика ймовірність того, що керівництво, маючи поганий настрій, шукатиме, на кому б зігнати злість, і зупиниться на вас – краще триматися в тіні.

Лев
На роботі необхідно чітко окреслити свої службові обов'язки і не звалювати на себе ще й чужі: на подяку в такому разі не варто розраховувати, зате будь-яку помилку поставлять вам у провину.

Діва
Намагайтеся не зривати злість на тих, чия провина полягає лише в тому, що вони перебувають з вами поряд – поганий настрій, який сьогодні може долати вас, потрібно "лікувати" активною трудовою діяльністю.

Терези
Представники вашого знака часто демонструють свої дипломатичні таланти, намагаючись примирити друзів або знайомих, що конфліктують, та сьогодні нічого, крім неприємностей, особисто для вас це не принесе.

Скорпіон
Допомагаючи всім, хто вас про це попросить, не забувайте і про власні інтереси: вичавлені як лимон – як у моральному, так і у фізичному сенсі, – ви не зможете й надалі творити добро.

Стрілець
Тим, хто хоче досягти серйозних результатів у професійному та фінансовому плані, необхідно діяти: мрії, звісно, це добре, але не доклавши зусиль, ви навряд чи отримаєте бажане.

Козоріг
Будь-який душевний негатив можна нейтралізувати не лише за допомогою роботи, що є для вас справою повсякденною, але й за домашніми клопотами: важко сумувати в оселі, де чисто і пахне випічкою.

Водолій
Що б із вами сьогодні не відбувалося – не дивуйтеся: оскільки чорна смуга обов'язково має змінитися білою, приємні події – закономірні, можна сказати, що ви на них заслужили.

Риби
Яких би помилок ви не припустилися, не варто робити їх приводом для самокритики: становище ви таким чином не виправите, а ось знизити самооцінку, що призведе до нових промахів, можете цілком.
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
0

Коментарі:


  • Статус коментування: без коментарів
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні