«Укрпошта» почала розсилати повістки українцям

0
«Укрпошта» почала розсилати повістки українцям
"Укрпошта" передала в доставку більш як 20 тисяч повісток військовозобов’язаним, листи відсилають на адреси, які вказані в "Резерв+" або "Оберіг".

Про це повідомляє Суспільне новини, посилаючись на генерального директора "Укрпошти" Ігора Смілянського.

"Ці листи нічим не відрізняються від судових повісток, документів або штрафів за порушення ПДР (правил дорожнього руху), які ми доставляємо", – розповів Смілянський.

За його словами, вже передано в доставку більше 20 тисяч повісток, вони доставляються й сьогодні.

"Прохання до людей поставитись із розумінням. І ще раз: якість доставки повістки чітко корелюється з якістю адреси, яка була надана в системі "Резерв+" або "Оберіг".

Він додав, що іноді зустрічається адреса, яка знаходиться на тимчасово окупованій території, куди доставити лист неможливо.

"Навіть є адреса – Мелітополь. Зрозуміло, що зараз, на жаль, ми туди не можемо доставити повістку. Але сподіваюсь, що завдяки Збройним Силам України рано чи пізно ми це зможемо зробити", — зазначив директор "Укрпошти".

За словами Смілянського, щодо кожної повістки здійснюється "чіткий контроль та захист".
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
-6

Коментарі:


  • Статус коментування: без коментарів
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні