Що хоче зробити путін в Україні до початку похолодання

0
Що хоче зробити путін в Україні до початку похолодання
Ветеран Служби зовнішньої розвідки, генерал-лейтенант Василь Богдан зазначив, що Силам оборони України вдається тримати фронт і не допускати серйозних проривів.

Про це він сказав в етері телеканалу Еспресо.

"Резерви ЗСУ, які підійшли на гарячі напрямки, - це досвідчені, патріотично вмотивовані командири та військовослужбовці, дають можливість стримувати ворога та не допустити прориву, на який розраховує Путін. Він, звичайно, хоче за будь-яку ціну під час цієї літньо-осінньої кампанії до холодів і дощів вийти на адміністративні кордони Донецької та Луганської областей, отримати певний оперативний простір, а потім рушити на Запорізькому та Миколаївському напрямках і підтягнутися на Харківському", - зауважив Богдан.

За словами ветерана Служби зовнішньої розвідки, попри труднощі та перебої з постачанням озброєнь і військової техніки, Силам оборони України вдається тримати фронт і не допускати серйозних проривів.

"Тактичні позиційні бої, які відбуваються на окремих ділянках, є закономірним явищем і не повинні викликати паніку. Навпаки, це засвідчує силу, міць, готовність і рішучі наміри ЗСУ щодо кардинальної відсічі РФ", - наголосив Богдан.
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
0

Коментарі:


  • Статус коментування: без коментарів
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні