В Україні можливий «сценарій Першої світової війни»: що це означає

0
В Україні можливий «сценарій Першої світової війни»: що це означає
Україна може скористатися досвідом країн Антанти часів Першої світової війни, щоб перемогти Росію і мінімізувати свої втрати.

Про це в ефірі проєкту "Тема з Мосейчук" заявив керуючий партнер Національної антикризової групи Тарас Загородній, пише УНІАН.

"Сценарій Першої світової війни в Україні можливий. Німеччину ж ніхто не вибивав контрнаступами з території Франції. Вони були настільки виснажені, що тікали з усіх країн Європи", - зазначив експерт.

Він додає, що нам слід менше дослухатися до іноземних експертів.

"Коли нам кажуть деякі розумники - давайте проводьте контрнаступи... Я вважаю, що ні! Ми маємо сказати - дайте нам зброю, щоб ми розгромили їхні штаби. І тоді питання, чи зможуть вони наступати, стане більшим", - вважає Тарас Загородній.

При цьому важливо зберегти нашу армію.

"Зараз ми входимо в зиму. Треба бити по їхній енергетиці і добивати нафтобази. Це важіль тиску на переговорах", - підсумував він.
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
6

Коментарі:


  • Статус коментування: без коментарів
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні