Військовий експерт назвав місто, яке хоче захопити росія до Нового року

0
Військовий експерт назвав місто, яке хоче захопити росія до Нового року
Армія РФ буде намагатися захопити Покровськ у Донецькій області до закінчення цього року. Цілі окупаційних військ залишаються незмінними.

Про це розповів керівник Центру військово-правових досліджень Олександр Мусієнко в ефірі Radio NV.

"Мета як була, так і залишається – це напівоточення з подальшою перспективою повного оперативного оточення міста Покровськ. Можливо, до Різдва або Нового року ворог спробує створити загрози повного оточення Покровська, не заходячи до самого міста", – розповів він.

На Покровському напрямку загарбники намагаються розвивати флангові операції та атакувати з флангів. Для того, щоб зайти до самого міста, їм потрібно накопичити більше сил, наголошує Мусієнко.

"Не заходять, бо вважають, що не готові до серйозних міських і вуличних боїв саме в такому великому за розмірами населеному пункті. Сценарій може бути такий: створити флангові "клешні", які будуть нависати над Покровськом, а потім, коли ворог вважатиме, що вони накопичили достатньо сил, піти в цей наступ", – наголосив військовий експерт.

За словами Мусієнка, подібну тактику військові РФ застосовували в Авдіївці. Щодо невеликих населених пунктів вони використовують іншу – заходять до самого міста, як це зараз сталося у Торецьку.
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
-6

Коментарі:


  • Статус коментування: без коментарів
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні