Які знаки Зодіаку нікому не дозволять сісти собі на шию

0
Які знаки Зодіаку нікому не дозволять сісти собі на шию
Існують люди, з якими такі фокуси не проходять, маніпулювати ними – за всього бажання – не вдається нікому.

Про це пише ТСН.

Скорпіон
Скорпіони – навіть на вигляд – не здаються людьми, якими можна користуватися у своїх інтересах, але кількість охочих переконатися в тому, чи це так насправді, чомусь меншою не стає. Втім, представники цього знака досить зрозуміло пояснюють зухвальцям, чому робити так не слід, – мало хто вирішує спробувати це ще раз.

Стрілець
Стрільці в цьому сенсі часто справляють на тих, хто недостатньо добре їх знає, хибне враження: вони видаються не тільки доброзичливими, а й простуватими, через що здається, що їх легко обкрутити навколо пальця. Але, як кажуть, не на тих напали: з приємною усмішкою представники знака дивують тих, хто встиг видертися їм на шию, скидаючи їх звідти.

Водолій
Водолії справляють враження химерних і легковажних, і часто це справді так, тому багатьом здається, що ними можна легко маніпулювати. Але непередбачуваність – не слабке місце, а зброя представників знака: вони так часто змінюють правила гри, що охочі сісти їм на голову замучаться дотримуватися їх і відмовляться від своєї витівки.
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
0

Коментарі:


  • Статус коментування: без коментарів
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні