Після трьох років пошуків камери зафіксували чоловіка із викраденими дітьми

0
Після трьох років пошуків камери зафіксували чоловіка із викраденими дітьми
Том Філіпс разом із трьома дітьми Джейдою, Маверіком та Ембер зникли з міста Марокпа у грудні 2021 року. Однак на початку жовтня 2024 року їх помітили у пустельній місцевості Нової Зеландії.

Про це повідомляє Metro.


3 жовтня камери зафіксували, як Том разом із дітьми, одягненими у камуфляж, гуляв пагорбами неподалік від їхнього рідного містечка. Про це одразу дізналася мати дітей Кетрін.

Однак жінка висловила занепокоєння щодо стану здоров'я своїх дітей, адже за її словами, батько Джейди, Маверіка і Ембер створив для них небезпечні умови. Кетрін наполягає, що її дітям потрібна медична допомога, особливо наймолодшій дочці Ембер, у якої є астма.

"Те, що робить Том, не є нормальним. Не можна ізолювати дітей і контролювати їх. Це зневага та жорстоке поводження", - наголосила вона.

У місцевій поліції підтвердили достовірність запису із камер та заявили, що це "позитивний знак для родини", однак продовжується пошук доказів, щоб ухвалити подальші рішення.

Важливо, що Філіпс вже не перший раз забирав дітей із собою на довгий час. У вересні 2021 року він пішов із ними в ліс і повернувся лише через 18 днів. Окрім цього, Філіпса розшукують через підозру у збройному пограбуванні у вересні 2023 року.

Через це місцевим рекомендують не наближатися до батька трьох дітей, а поліція розшукує тих, хто міг йому надавати допомогу під час втечі аби визначити точне місцезнаходження чоловіка та безпечно повернути дітей.

Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
0

Коментарі:


  • Статус коментування: без коментарів
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні