Названо 10 місць, у яких не варто ховати гроші

0
Названо 10 місць, у яких не варто ховати гроші
Під час крадіжки злодії не хочуть витрачати багато часу на пошуки цінних речей, тому вони завжди перевіряють очевидні місця. Це означає, що є способи перехитрити їх, сховавши свої цінності в неочевидних місцях, а іноді навіть на видноті.

Про це пише ТСН.

Залежно від розміру та типу предмета, найкраще ховати цінності в тих місцях, які грабіжники не захочуть обшукувати або не будуть турбуватися про них, зокрема місця, які незручно або складно обшукувати, брудні або нецікаві.

Схованки, яких слід уникати:
Місця, які можуть пошкодити ваші цінності водою або сторонніми речовинами, наприклад, зливний бачок унітазу, банка з-під майонезу, в якій ще залишився майонез, або банка з-під фарби, наповнена фарбою. На ринку є високоякісні водонепроникні контейнери, які дозволять вам сховати предмети у воді (і, можливо, в інших місцях), але все ж таки варто бути обережними. Документи, ювелірні вироби та електроніка, які намокнуть або просочаться хімікатами чи харчовими речовинами, можуть бути пошкоджені безповоротно у вашому прагненні перехитрити завзятого грабіжника.

Скринька для коштовностей. Це гарне місце для зберігання коштовностей, які ви можете дозволити собі втратити, але не ваш діамантовий браслет або антикварну обручку вашої бабусі.

У шухляді столу, тумбочці чи ящику для білизни. Занадто очевидно.

У коробках з-під компакт-дисків. Це правда: злодії все ще віддають перевагу компакт-дискам, а не MP3.

У футлярах для DVD-дисків. DVD-диски та ігри для Xbox також приймають у ломбардах та магазинах перепродажу; розраховуйте на те, що під час пограбування вашу колекцію вичистять, незалежно від назв.

Настінний сейф. Якщо він не є високоякісним і професійно встановленим, настінний сейф можна зрушити з місця, розрізавши гіпсокартонний шов навколо нього, а настінні сейфи, як правило, невеликі і досить легкі, щоб їх можна було легко перевезти з місця, щоб відкрити пізніше. Обирайте важчий і важкодоступний підлоговий сейф.

Внутрішні рамки для картин із фальшивою задньою стінкою. Вони, як правило, товщі, ніж звичайні фоторамки, тому їх легко помітити як схованку.

Банка для печива. Кладіть туди печиво, а не гроші.

Електроприлади або місця, що нагріваються, такі як цоколь лампи, тостер або повітропровід системи опалення, вентиляції та кондиціонування. Ви можете випадково підпалити цінні речі і наразити весь будинок на небезпеку пожежі.

Будь-яка замкнена коробка або шафа з замком. Коробку з замком вкрадуть незалежно від того, що в ній перебуває, а замок можна зламати за допомогою відповідного інструменту і невеликих зусиль.
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
0

Коментарі:


  • Статус коментування: постмодерація для зареєстрованих користувачів, премодерація для незареєстрованих
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні