Названий напрямок, де рф можуть розпочатися потужні штурми

0
Названий напрямок, де рф можуть розпочатися потужні штурми
осіяни дещо просунулися у Торецьку та не полишають спроб повністю окупувати Нью-Йорк. Крім того, РФ не полишає спроб пробити оборону і в районі Часового Яру, де найближчим часом можуть розпочатися потужні штурми росіян.

Про це в етері телемарафону розповіла речниця Оперативно-тактичного угруповання "Луганськ" Анастасія Бобовнікова, передає телеканал Ми-Україна.

За її словами, ситуація на східному напрямку залишається вкрай складною.

"Ворог не полишає спроб пробити нашу оборону в районі Часового Яру. Там, попри зменшення кількості штурмів, ворог заводить нове поповнення на передові позиції. І ми думаємо, що це "затишшя перед бурею", і вони посилять штурмові дії на цьому напрямку", — мовила речниця.

Кілька днів тому, речниця ОТУ "Луганськ" також повідомляла про те, що у напрямку Часового Яру у Донецькій області стоять сильні підрозділи, які не дають ворогу просуватися.

"Попри те, що противник має багато різних бажань захопити Часів Яр і захопити всю Україну врешті-решт, але на цей момент ні оточити Часів Яр, ні захопити всю Україну вони можливості не мають", – зауважила Анастасія Бобовнікова.

Вона наголосила, що наші військові борються й продовжують стримувати ворога.
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
-6

Коментарі:


  • Статус коментування: без коментарів
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні