Жителів восьми областей України попередили про небезпеку на вихідні

0
Жителів восьми областей України попередили про небезпеку на вихідні
Тепла і сонячна осінь поступово в Україні змінюється на дощову та холодну. Так, вже незабаром у восьми областях вдарять перші морози.

Про це свідчать дані Укргідрометцентру.

Вже у неділю, 13 жовтня, стовпчик термометра на заході України опуститься нижче нуля.

Починаючи з 11 жовтня, в Україні спостерігатиметься поступове похолодання, яке супроводжуватиметься зливами та грозами.

Західні регіони першими відчують мінусову температуру повітря. Так, в Івано-Франківській, Львівській, Закарпатській, Чернівецькій, Вінницькій, Житомирській, Волинській та Хмельницькій областях вночі термометр сягне позначки -1°С. Водночас у Карпатах температура може знизитись ще більше.

Вдень сонце пригріє до +13°С, а подекуди навіть до +17°С. На заході країни також прогнозують невеличкий дощ з проясненнями.

На півночі та сході України очікується плюсова температура з дощами. Так, вдень позначка термометра сягне від +10 до +16°С, а вночі — до +6 °С. Південні та центральні області теж очікує дощ з проясненнями. Повітря тут вдень прогріється до +16, а вночі — до +12°С.
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
0

Коментарі:


  • Статус коментування: без коментарів
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні