На заході України за тисячі доларів продають маршрути для незаконного перетину кордону

0
На заході України за тисячі доларів продають маршрути для незаконного перетину кордону
За процесуального керівництва Дрогобицької окружної прокуратури повідомлено про підозру 32-річному мешканцю Львівського району. Йому інкримінують сприяння у незаконному переправленню особи через державний кордон України (ч. 3 ст. 332 КК України).

Про це пише Четверта студія з посиланням на Львівську обласну прокуратуру.

За даними слідства, у жовтні цього року підозрюваний за грошову винагороду спряв у організації незаконного перетину держкордону військовозобов’язаним.

Для цього він зустрівся з «клієнтом», якого підшукав з кола знайомих, та повідомив деталі плану. Зокрема, що чоловіку буде надано GPS-маршрут з координатами точок виходу та перетину державного кордону поза пунктами пропуску. Окрім цього, детальний інструктаж щодо такого перетину.

Свої послуги він оцінив у 4 500 доларів США.

Підозрюваного затримано в порядку ст. 208 КПК України, після отримання обумовленої суми.

Йому обрано запобіжний захід у вигляді тримання під вартою з правом внесення застави.

Досудове розслідування здійснюють слідчі Дрогобицького районного відділу поліції Головного управління Національної поліції у Львівській області, за оперативного супроводу Дрогобицького районного відділу УСБУ у Львівській області.

Примітка: відповідно до ст. 62 Конституції України особа вважається невинуватою у вчиненні злочину і не може бути піддана кримінальному покаранню, доки її вину не буде доведено в законному порядку і встановлено обвинувальним вироком суду.

Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
0

Коментарі:


  • Статус коментування: постмодерація для зареєстрованих користувачів, премодерація для незареєстрованих
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні