Очільник Волинської ОВА взяв участь у нараді з прем'єр-міністром: про що говорили

0
Очільник Волинської ОВА взяв участь у нараді з прем'єр-міністром: про що говорили
В Офісі Президента України відбулась нарада очільників обласних військових адміністрацій із заступником голови Офісу Президента Віктором Микитою. Також у нараді взяли участь Прем'єр-міністр Денис Шмигаль та Міністр з розвитку громад та територій Олексій Кулеба.

Про це повідомляє керівник Волинської ОВА Юрій Погуляйко. 

Говорили про наближення нового опалювального сезону та можливі ризики. Адже ворог продовжує атакувати енергетичні об'єкти нашої країни, тож маємо бути готовими до будь-яких сценаріїв.

На Волині зокрема будемо працювати над активнішою комунікацією з бізнесом та громадами. Зокрема посилимо роботу щодо децентралізації систем енергозабезпечення регіонів. Формуємо запаси твердого палива.

Також збільшено пакет регіональних та місцевих програм щодо підтримки сил безпеки та оборони, а також ветеранів війни, ВПО та інше.

"Докладемо максимум зусиль, аби пройти цей непростий осінньо-зимовий період", - йдеться у повідомленні глави Волинської ОВА.

Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
0

Коментарі:


  • Статус коментування: постмодерація для зареєстрованих користувачів, премодерація для незареєстрованих
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні