Польща більше не надаватиме притулок іноземцям, - Туск

0
Польща більше не надаватиме притулок іноземцям, - Туск
Прем'єр-міністр Польщі Дональд Туск пообіцяв мінімізувати нелегальну міграцію у країні. Його уряд вже розробив спеціальну стратегію для вирішення цього питання. І перше, що буде зроблено, це призупинено дію права на надання притулку.

Про це Туск заявив на з’їзді партії "Громадянська платформа" у Варшаві у суботу, 12 жовтня, пише indormator.

За його словами, деталі стратегії оголосять вже за три дні на засідання уряду. І до них має дослухатись та прийняти ЄС.

"Одним із елементів міграційної стратегії стане тимчасове територіальне призупинення права на притулок. Я вимагатиму визнання цього рішення в Європі", — заявив прем'єр Польщі.

Він додав, що влада Білорусі та РФ, а ще контрабандисти активно використовують право мігрантів на притулок. І роблять це у своїх цілях. Саме тому країна у короткі строки має повернути повний контроль над тим, хто до неї в'їжджає.

Дональд Туск запевнив, що згідно з Пактом про міграцію та притулком ЄС, Польща не поважатиме і не реалізовуватиме жодних ідей Єврсоюзі, якщо будуть впевнені, що вони шкодять його країні.

"Ми зведемо нелегальну міграцію в Польщі до мінімуму, ми викорінимо ті практики, які де-факто обходили польські інтереси, які порушували безпеку польських жінок і поляків, а також польської держави. І ми викорінимо ці практики до нуля", – сказав польський прем’єр.

Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
0

Коментарі:


  • Статус коментування: постмодерація для зареєстрованих користувачів, премодерація для незареєстрованих
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні