Хто з українців у Польщі може назавжди втратити посвідчення водія

0
Хто з українців у Польщі може назавжди втратити посвідчення водія
Очільник Мінінфраструктури Польщі Даріуш Клімчак оголосив про запровадження радикальних заходів, які передбачають довічне позбавлення прав водія для порушників правил дорожнього руху.

Про такі новації в ПДР повідомило видання vitrina.pl.

Польща планує ввести довічне позбавлення прав водія для тих, хто продовжує керувати транспортним засобом, будучи вже позбавленим прав. Міністр інфраструктури Даріуш Клімчак також анонсував посилення покарань за перевищення швидкості на 50 км/год і за водіння в стані алкогольного сп'яніння.

Буде впроваджено принцип «нульової терпимості» для молодих водіїв, скасовано можливість анулювання штрафних балів за серйозні порушення, а також запроваджено нову категорію злочину «дорожнє вбивство». Вік для отримання прав водія знизять до 17 років.
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
0

Коментарі:


  • Статус коментування: без коментарів
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні