Відомий співак заявив про бажання виступити в росії, а потім у Києві

0
Відомий співак заявив про бажання виступити в росії, а потім у Києві
На обурливу заяву відомого американського музиканта та лідера гурту "Thirty Seconds to Mars" Джаред Лето, який нещодавно зізнався у бажанні дати концерт в РФ, а війну назвав "проблемою", відреагували у Міністерстві закордонних справ України.

Про це пише УНІАН.

У заяві МЗС, яку опублікували в мережі Х, йдеться про те, що слова Джареда є образою для всіх українців, хто зараз боронить рідну країну та віддає своє життя.

"Відчуття російської енергії" Джареда Лето та його бажання виступати в Росії є образою для тих, хто жертвує життями заради захисту свободи. Не може бути ніякого умиротворення Росії, коли вона продовжує намагатися вирішити "проблему" існування України", - зазначено у дописі.

До слова, багато українців також написали критику на адресу співака і вкотре наголосили, що кривава політика Кремля щодня вбиває мирне населення та знищує українські міста.

Позиція Джареда Лето щодо війни
На початку повномасштабного вторгнення Лето в своєму Instagram підтримав Україну. Ба більше, він наголошував, що його серце розривається. Чоловік закликав українців бути обережними й висловив сподівання, що мир переможе. Згодом співак навіть провів прямий ефір та поспілкувався з юнаком з Одеси. Коли Джаред дізнався про те, звідки хлопець, він навіть заспівав відому пісню "Ах, Одеса".
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
-6

Коментарі:


  • Статус коментування: без коментарів
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні