Відомий блогер виїхав з України після облави ТЦК

0
Відомий блогер виїхав з України після облави ТЦК
Львівський блогер, який знімає пранки та смішні відеоролики, поїхав до Польщі, про що розповів своїм підписникам. Про те, як йому вдалося перетнути кордон, Юра Скайф промовчав.

Про це пише Телеграф.

За його словами, після того, як він залишив неназваний заклад у суботу, 14 жовтня, близько півсотні людей у масках накинулися на відвідувачів. Його разом із друзями витягли з машини та почали бити. Потім кинули на землю і штовхали ногами. Кричали: "Лежи!".

Блогер зазначив, що нападники були російськомовними. Після побиття нібито підійшли співробітники поліції та перевірили документи. У відповідь на скарги правоохоронці просили вказати на того, хто його побив, але оскільки там було багато людей у масках, він не зміг впізнати нападників.

Зазначимо, що Юра Скайф розповів про те, що сталося, дуже емоційно, використовуючи велику кількість нецензурної лексики.

За кілька днів чоловік зняв новий ролик, у якому пояснив, що заради своєї безпеки виїхав до Польщі. Залишається тільки здогадуватись, як він зміг перетнути кордон.

Українські телеграм-канали повідомляють, що під час облави Юра Скайф отримав повістку до військкомату.

Тим часом втікача вже внесли до бази "Миротворець". На сайті наголошується, що блогер перетнув кордон через контрольно-пропускний пункт "Краківець". Причиною розміщення інформації на вказаному ресурсі, серед іншого, вказано дискредитацію та деморалізацію силових структур України, перешкоджання законній діяльності ЗСУ, підрив обороноздатності країни та участь у російській пропаганді.

Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
8

Коментарі:


  • Статус коментування: без коментарів
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні