26-річний український футболіст сильно травмувався під час матчу Ліги націй

0
26-річний український футболіст сильно травмувався під час матчу Ліги націй
Головний тренер збірної України Сергій Ребров розповів про стан здоров'я півзахисника Олексія Гуцуляка, який зазнав страшної травми в матчі 4-го туру групового раунду Ліги націй сезону-2024/25 з Чехією.

Про це тренер сказав у ефірі MEGOGO, пише ТСН.

За його словами, у 26-річного футболіста діагностували сильний струс мозку. Він продовжує залишатися в госпіталі у польському Вроцлаві.

"На жаль, дуже сильний струс мозку. Зараз він у госпіталі. Ситуація дуже складна, тому він, на жаль, зараз залишається тут. Подивимося, що буде", – сказав Ребров.

Гуцуляк травмувався в першому таймі гри, зіткнувшись з хавбком чехів Томашем Соучеком. Українець на мить знепритомнів, але після швидкої допомоги лікарів прийшов до тями і на ношах залишив поле. Його замінив Олександр Зубков.
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
-4

Коментарі:


  • Статус коментування: без коментарів
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні