Відомий український співак показав свою нову кохану

0
Відомий український співак показав свою нову кохану
Український співак Міша Крупін уперше за довгий час відкрився на тему свого особистого життя і повідомив, що зараз перебуває у стосунках.

Про це чоловік розповів в інтерв'ю для програми "ЖВЛ", пише УНІАН.

Разом із дівчиною він побував на допрем'єрному показі фільму "Хазяїн 2. На своїй землі". Як зізнався Крупін, їхнє знайомство відбулося також на одному зі світських заходів, після якого вони майже одразу почали зустрічатися.

"Ми познайомилися на одному з івентів. Це був захід, і ми одразу знайшли спільну мову. Моя бабуся навіть запитала: "Хто ця божевільна?"" - розповів музикант.

Хоча співак не приховує свою дівчину, її імені він воліє не називати. Крупін також зазначив, що його обраниця - творча людина, яка добре розуміє особливості його роботи. Однак пара змушена жити на відстані: сам Міша мешкає в Харкові, а його кохана - у Києві.

"Часу разом у нас дуже мало. Але коли людина тебе розуміє і в нас обох багато справ, на побачення просто не залишається часу. Зараз виходить, що ми зустрічаємося приблизно раз на місяць", - додав Крупін.

Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
0

Коментарі:


  • Статус коментування: без коментарів
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні