Коли в Україні почнеться бабине літо

0
Коли в Україні почнеться бабине літо
В Україні після періоду дощів та суттєвого похолодання очікується повернення комфортної теплої погоди. Вже на 20 жовтня прогнозують потепління, яке можна буде умовно назвати «бабиним літом».

Про це в інтерв'ю OBOZ.UA розповіла начальниця відділу агрометеорології Українського гідрометцентру Тетяна Адаменко.

Після цього числа стовпчики термометрів повернуться до своїх попередніх показників.

Поступове підвищення температури розпочнеться вже 19 жовтня. Синоптики прогнозують, що потепління очікується на всій території України. У середньому очікується потепління на 3-6 градусів.

Синоптикиня назвала таке підвищення температури нормальним та стандартним для жовтня. Водночас в Українському гідрометцентрі попередили, що територія України неоднорідна і умови скрізь різні. Тож уночі на заході країни найближчим часом уже прогнозуються заморозки. Однак у східних областях заморозків поки що не очікується і інтенсивного похолодання теж.
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
0

Коментарі:


  • Статус коментування: без коментарів
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні