У селі на заході України пенсіонер впав зі скелі

0
У селі на заході України пенсіонер впав зі скелі
Вчора у селі Крупське 74-річний чоловік впав зі скелі, йому допомогли перехожі та рятувальники.

Про це повідомляє ДСНС Львівщини.

Рятувальники зазначають, що вчора, 14 жовтня, отримали повідомлення про чоловіка 1950 року народження, який впав зі скелі. Інцидент трапився в лісі поблизу с.Крупське, Стрийського району. Постраждалий не міг самостійно піднятися і потребував термінової медичної допомоги.

З’ясувалося, що чоловік пішов до лісу по гриби, де є скелі. На жаль, він послизнувся і впав. На той час у лісі були люди, які почули падіння і зрозуміли, що сталося лихо. Люди одразу кинулися на допомогу, витягнули чоловіка, і, підтримуючи його, передали рятувальникам.

Надзвичайники за допомогою медичних нош транспортували потерпілого до карети швидкої медичної допомоги. Чоловіка було госпіталізовано до Стрийської центральної районної лікарні.

"Ця ситуація служить прикладом для всіх нас, нагадуючи, що важливо залишатися людьми і завжди допомагати тим, хто потрапив у біду, адже в таких вчинках криється справжня сила," – написали рятувальники у фейсбук.



Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
-5

Коментарі:


  • Статус коментування: без коментарів
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні