У прикордонній зоні Рівненської області чоловік підірвався на міні

0
У прикордонній зоні Рівненської області чоловік підірвався на міні
У прикордонній зоні на півночі Рівненської області мотоцикліст проігнорував знак "Небезпечно міни" і підірвався.

Про це повідомив голова Рівненської ОВА Олександр Коваль.

"Мотоцикліст підірвався на Півночі Рівненщини. Рухаючись у прикордонній зоні, між селами Дроздинь та Переброди, чоловік проігнорував покажчики "Небезпечно міни", - повідомив Коваль.

За даними голови ОВА, життю чоловіка наразі нічого не загрожує. На місці події працюють представники відповідних служб, які з’ясовують усі обставини інциденту.

"Вкотре нагадую, на кордоні діють режимні обмеження. Перебувати там можна лише після отримання відповідного дозволу від прикордонників, - написав Олександр Коваль. - Це не жарти, а пряма загроза вашому життю. Рівненська ОДА спільно з правоохоронцями і військовими постійно працюють над укріпленням кордону. Зокрема, продовжують встановлювати міни. Тому подібні витівки - небезпечні. Будьте відповідальні і обережні".

Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
-5

Коментарі:


  • Статус коментування: без коментарів
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні